İade ve Değişim Garantisi !!!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo !!!
İade ve Değişim Garantisi !!!
Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo !!!
Kadın-Erkek Deri Mont, Ceket ve Yeleğin Bakımı Nasıl Yapılır ?

Kadın-Erkek Deri Mont, Ceket ve Yeleğin Bakımı Nasıl Yapılır ?

Mont olsun, Ceket olsun veya Yelek olsun deri ürünlerini kullanırken aşağıdaki konulara dikkat etmeniz hem ürününüzün formunu korunmasını sağlayacak, hem de almış olduğunuz ürünün ömrünü uzatacaktır.

1.   Almış olduğunuz deri ürün ıslandığı zaman sobaya ya da kalorifere tutup ısıtmayın..Bozulabilir, oda sıcaklığında bir iki gün bekletin kuruduğun da giyebilirsiniz.

2.   Almış olduğunuz Deri Giyim ürünlerine , deri bakımı için üretilmiş özel krem sürebilirsiniz, bu hem derinin yumuşak kalmasını sağlayacaktır, hem de derinin ömrünü uzatacaktır. Diğer yandan, deri bakımı için üretilmiş özel krem yerine yağ v.s. gibi şeyler sürmeyin, sizi rahatsız edecektir.

3.   Almış olduğunuz deri ürünün üstüne parfüm sıkmamaya özen gösterin. Deri yelek ve deri montun üstündeki boya tümü ile kimya olduğu için diğer kimya ile çakışıp sizi raharsız edebilir, deri montum ve deri yeleğim çok kokuyor dersiniz, giyemezsiniz..

4.   Almış olduğunuz deri ürünün astarı da yıkanmaz, silinir..

5.   Deri yeleğiniz ve montunuz çamur olduğu zaman yıkamayın nemli bir bezle silebilirsiniz.  

Deri Montumun Derisi Çatlıyor, Ne Yapmalıyım ?

Şayet deri montunuz çatlayıp pütür pütür oluyorsa ve derisi soyulup üstünden kalkıyorsa ve altından da kumaş çıkıyorsa, size çok kötü bir haberimiz var :

O ürün deri değildir !!!!

Onun tamirini bile yaptırmayın ve boya hiç yaptırmayın, verdiğiniz paraya yazık olur.

Deri Montum Kırıştı, Nasıl Ütü Yapabilirim ?



Deri Mont Düğmesi Nasıl Dikilir ?

Öncelikle deri iğnesi ve tekstil kumaş iğnesi aynı değildir onu belirtelim. Deri iğnesi biraz daha kalındır ve bu iğneye çatallı iğne denir, bu iğne diğer iğnelerden farklıdır bununla deri mont, deri yelek, deri kürk dikebilirsiniz. Kumaş iğnesi biraz daha ince olduğundan deri ürünlerden geçmez ve elinizi keser ve elinize batar.   

Deri Montum Yağmurda Çok Islandı, Ne Yapmalıyım ?

Deri montunuz çok yağmur yediyse panik yapmaya gerek yok ..

Yapmanız gereken çok basit bir işlem ..

Deri Montum Çamur Oldu, Ne Yapmalıyım ?

Şayet yağmur ile beraber çamur olduysa ıslak olan deri montunuzu hafif nemli bir bezle veya ıslak bir bezle çamurunu silin şayet çamuru çıkmıyorsa çok az suyada tutabilirsiniz,elbise yıkar gibi suya tutmayın.

Üstündeki çamur gittiyse omuzlu kalın mont askıları vardır omuzların dengesi bozulmaması için bu kalın askı olsa daha iyi olur şayet yoksa normal bir askı da olabilir.

Askıya astıktan sonra oda sıcaklığında herhengi bir yere asın, üstüne başka bir şey asmayın bir iki gün sonra kuruduktan sonra yine giyebilirsiniz.